NORTHWOOD GYMNASTICS

ST HELEN'S SPORTS CENTRE

SESSION TIMES AND TERM DATES

STH = ST Helen's Venue

Green Lane

Northwood

HA1 1AF


Head Coaches - Paul Turner, Adam Wong and Stuart Bartlett


Parking

Over 100 parking spaces on site.

However, as we share the carpark with other clubs, we would recommend arriving in plenty of time before your class.

Entrance to car park is located on  Green Lane.

Over flow carpark:

Alternative parking is available in the overflow car park. To find this, exit the main car park, turn left and take the first left on Green Lane.

Public Transport

We are a 5 minute walk away  from Northwood tube station (metropolitan line), and there are a number of buses running close to the school:

St Helen's Venue Classes

Session Times and Term Dates

July - August 2020

Invitation Groups only at St Helen's


Please note the following session times are subject to the decision made by the Government and British Gymnastics for us to re-open to invitation groups on the 4th July 2020


We are starting to run outdoor sessions for our invitation groups at STH


Sessions times are available and have been emailed to invitational members only.


Recreational Classes run for ages 5- 16 years at Northwood School Venue

Northwood School Session Times
STH - REVISED SESSION DATES AUTUMN 2020

STH SESSION TIMES


Monday - Development

Development - 6pm - 7.30pm


____________________________________________

                                   

Tuesday - Squad and Advanced Plus

  Advance Plus and Squad - 6pm - 8pm


____________________________________________

         

Wednesday              

No classes at STH  at the moment


_____________________________________________      

       

Thursday - Advanced

 

Starts 3rd September 2020 - Last session incl. 17th December 2020

15 week term

Half Term - No Term time session - Book Holiday Club

26th October 2020 - 30th October 2020     

                      

August 2020

Advance - 5.30pm - 7.30pm


     

_____________________________________________


Friday  - Recreational

From September


Friday 4.30pm - 5pm - (AGES 4 ONLY) 30 minutes

Friday 4.45pm - 5.15pm - (AGES 4 ONLY) 30 minutes

Friday 5pm - 5.30pm - (AGES 4 ONLY) 30 minutes

Friday 5.15pm - 5.45pm - (AGES 4 & 5 Years old) 30 minutes


Friday 5.30pm - 6.15pm - (AGES 5 Years old) 45 minutes

Friday 5.45 - 6.30 pm - (AGES 5 Years old) 45 minutes



_____________________________________________


Saturday- Squad, Advanced plus

and Advanced


Advance - 9am - 11am

Squad and Advance plus - 11.30am - 1.30pm



Sunday - Recreational


9.30am -10.00am 4 Years old Only

9.45am -10.15am

10.00am -10.30am

10.15am -10.45am

10.30am-11.00am

10.45am-11.15am

11.00-11.30

11.15am-11.45am

11.30am -12.00pm


___________________________________________

Classes for all abilities ...


Book a trial ..

Invitation Classes


More Info about Invite Groups...

COVID-19 Information